dimecres, 7 de setembre del 2016

SESSIÓ 1

Comencem un repte, comencem una nova matèria optativa a 3r d'ESO i des d'avui ens convertim en reporters d'un veritable equip de redacció. Aquesta optativa es desenvolupa com una matèria per al creixement de la competència lingüística dels alumnes i es fa des de la plataforma Bloc. El concepte és que l'equip de redacció desenvolupi notícies relacionades amb la nostra escola que arribin a nodrir-ne la web.

Des d'aquest E-Portafolis ens dividim en equips de treball segons el cicle educatiu que haurem de cobrir com a redactors. Cada equip té el seu propi Bloc enllaçat en l'encapçalament de l'E-Portafolis que centralitza tots els grups. Els grups treballaran totes les seves publicacions prèviament en documents compartits de google que després esdevindran post o entrades als respectius blocs.





QUÈ CAL FER?

1.
Crear equips de treball
2. Rols:
      a) Administrador (gestionar el compte google del grup i els correus que es vagin rebent amb notícies per penjar, generar i compartir l'esborrany de les publicacions en document Drive)
      b) Responsable d'imatge (responsable de fer fotografies i d'administrar les imatges rebudes pels professors i alumnes
      c) Redactor en cap (el redactor principal de la notícia al document Drive compartit)    
      d) Supervisor (complementar les tres funcions anteriors, responsable de la llegida final i de fer complir els terminis establerts
     
3. Crear un compte de google comú a tot l'equip de treball.
4. Crear un Bloc Google (Blogger) des del compte de l'equip.
5. Primeres nocions de dissenys de pàgina (Triar plantilles, fons de pantalla, tipus i mida de lletra...).

6. Post de Benvinguda.





4 comentaris: